عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395
بازدید : 907
نویسنده : آوا

کسب و کار‎ الکترونیکی

عنوان مقاله  :  کسب و کار‎ الکترونیکی

قالب بندی :  Word , PDF

قیمت :   رایگان

شرح مختصر : با تغییر شکل اقتصاد طی سه دهه اخیر، جهان شاهد تولد شیوه های جدیدی از دادوستد چه به صورت بومی و چه بین المللی بوده است. شیوه های نوین اقتصاد در سطح جهانی حرکت خود را مدیون ابزارهای تکنولوژیکی جدید مانند رشد و بکارگیری اینترنت و رایانه های بسیار حساس و هوشمند می دانند که این دو یعنی اقتصاد و فناوریهای نوین آنچنان در هم گره خورده اند که ایست یکی موجب توقف دیگری خواهد شد.

یکی از شاخه های مهم و اصلی اقتصاد در سطح جهانی موضوع تجارت است که با دور شدن از قالب های سنتی خود و ورود به عصر آمار و رقم، ماهیتی جدید به خود گرفته است و حاصل این تغییر ماهیت جهانی، کسب و کار الکترونیک است که از آغاز آن مدت زمان طولانی نمی گذرد. فعالیتهای تجاری به صورت الکترونیک در کشورهای پیشرفته رشد بی سابقه ای داشته و با سرعت در سطح جهان در حال گسترش است.

در این میان کسب و کار الکترونیک به عنوان یکی از زیر مجموعه های فناوری اطلاعات و ارتباطات در دهه گذشته رشد بالایی را تجربه کرده است. به طوری که رویکرد سیاست اکثر موسسات تجاری در پذیرش و به کارگیری کسب و کار الکترونیک در جهت ورود به بازارهای جهانی و جذب مشتریان جدید موثر و کارا در این راستاست. اما به کارگیری کسب و کار الکترونیک در فعالیتهای تجاری نیازمند توجه به یک سری عوامل درونزا و برونزای تاثیرگذار بر آن است. به طوری که توجه بنگاههای تجاری به این عوامل و برنامه ریزی در جهت استفاده مطلوب از فناوری کسب و کار الکترونیک ضمن آنکه موفقیت بهره برداری از آن را تضمین خواهد کرد، زمینه رشد بنگاههای استفاده کننده را نیز فراهم می کند.

فهرست :

مقدمه
کسب و کار الکترونیک
تجارت الکترونیک
تفاوت کسب و کار الکترونیک و تجارت الکترونیک
انواع کسب و کار الکترونیک
شیوه های کسب و کار الکترونیک
دروازه شبکه  PORTAL
مزایای استفاده از کسب و کار الکترونیک
عوامل مانع در رشد و توسعه تجارت الکترونیک
چارچوب تحلیلی
نتیجه گیری
منابع

 



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: انواع کسب و کار الکترونيک تجارت الکترونيک تفاوت کسب و کار الکترونيک و تجارت الکترونيک دروازه شبکه PORTAL شيوه هاي کسب و کار الکترونيک عوامل مانع در رشد و توسعه تجارت الکترونيک کسب و کار الکترونيک مزاياي استفاده از کسب و کار الکترونيک ,
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395
بازدید : 538
نویسنده : آوا

 امنیت فناوری اطلاعات‎

عنوان مقاله  :  امنیت فناوری اطلاعات‎

قالب بندی :  PDF

قیمت :   رایگان

شرح مختصر : اول از همه اینکه اینترنت مرزهای جغرافیایی میان کاربران متصل به خود را کمرنگ کرده و روند جهانی سازی را با ارائه قابلیتهای رسانه های ارتباطی تسهیل نموده و لذا هر کسی مستقل از محل فیزیکی خود قادر به برقراری ارتباط با آن میباشد. موتورهای جستجو بر روند این تغییر تأثیری مضاعف داشته اند؛ چراکه نتایج جستجو بر اساس موضوعات ظاهر می شوند و نه بر اساس فاصله ای که کاربر با آ نها دارد؛ بطوریکه پایگاه وب کارخانجات و شرکتهای واقع در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه از موقعیت یکسانی برای نظاره شدن توسط مراجعین برخوردار هستند.

دومین مسئله این است که اینترنت تأثیری شگرف در فرآیند حذف واسطه های تجاری داشته است . بعنوان مثال می توان به کاهش چشمگیر نرخ استخدام منشی در کشورهای توسعه یافته اشاره کرد که دلیل آن این است که نوشتن متن و چاپ و ارسال پیام شخصی برای افراد از طریق تسهیلاتی چون پردازشگر کلمات و پست الکترونیکی آسانتر از دیکته کردن متن برای یک منشی است. به همین ترتیب گردشگری دسته جمعی نیز درحال حاضر رو به انقراض است، چراکه گردشگران می توانند بلیطهای هوایی یا قطار و همچنین اتاقهای هتل مورد نظر خود را بصورت برخط رزرو کنند و این امر موجب صرفه جویی در هزینه و وقت مشتری شده و باعث شده بتوان با کمی دقت روی سفارشات، از یک سفر مفرح لذت بر د. پیدایش شرکتهای فروشنده کتاب،موسیقی و محصولات الکترونیکی بصورت برخط موجب تهدید و ضربه به فروشگاههای عرضه کننده اینگونه محصولات شده، اما در عین حال در بسیاری از بخشهای این صنف به گسترده تر شدن طیف بازار هدف نیز انجامیده است .

از آنجا که حرفه ها و صنایع سنتی به وجود خود ادامه می دهند، تمایل دارند افراد کمتری به استخدام درآورند و حتی ممکن است بجای ارائه خدمات امنیت فناوری اطلاعات‎ به سمت بازارهای تخصصی حرکت کنند . تأثیرات مشهود روند حذف واسطه ها که با ظهور این فناوری شروع شد برای مدتی طولانی ادامه خواهد یافت و با اهمیت روز ا فزون فناوریاطلاعات، صنایع و حرفه های بیشتری با آن جایگزین خواهندشد. سومین پیامد این است که نرخ بهره وری حداقل در صنایع وابسته به فناوری اطلاعات با شتابی چشمگیر افزایش خواهدیافت. به کمک پست الکترونیکی امکان ارسال و تبادلاطلاعات در سراسر جهان طی تنها چن د ثانیه ممکن شده،بطوریکه مباحث و مذاکرات جهانی را می توان بسیار سریعتر از گذشته پیگیری کرد و به نتیجه رساند . امور بازرگانی که تا چندی قبل از طریق پست، تلکس و تلفن انجام می شدند اکنون با بکارگیری مفاهیمی نوین در صنعت مخابرات سیار، سریعتر و کارآمدتر به انجا م می رسند و این مسئله چرخه زمانی انجام فعالیتها را کاهش داده است.

نکته آخر اینکه ایمن نگاه داشتن محل ذخیره اطلاعات و خطوط ارتباطی مخابراتی نیز در این محیط جدید الزامی است. صنعت و فناوری امروز به شدت در تکاپوی یافتن راهی برای تضمین امنیت زیرساختهای خود هستند، چراکه دست اندرکاران آن دریافته اند که بیشتر نقایص امنیتی اینترنت ناشی از وجود سخت افزارها و نرم افزارهای ناامن در آن می باشند. در این محیط ایجاد اطمینان و اعتماد به رایانه ، شبکه و داده های ذخیره شده نسبت به محیطی که در آن روابط کاری بر اساس گفتگوهای رو در رو انجام می گیرد کمابیش از اهمیت یکسانی برخوردار است. این مطلب در مورد کشورهای درحال توسعه نیز واضح است :

سازمانهایی که به سطح امنیتی مناسبی در زیر ساختهای دیجیتالی خود دست نیافته و از ارسال اطلاعات خویش به نحو مطلوبی محافظت نمی کنند شایسته اعتماد نخوا هند بود و از کاروان اقتصاد نوین جهانی عقب خواهند ماند.

فهرست :

بخش اول :  امنیت فناوری اطلاعات در عصر دیجیتال

مقدمه

انقلاب دیجیتال

امنیت چیست ؟

پیدایش و رشد اینترنت

موضوعات مطرح در حوزه امنیت اطلاعات

مخاطرات محتمل در فضای سایبر چیستند؟

انگیزه خرابکاران امنیتی چیست؟

اهمیت امنیت برای سازمانهای کوچک و متوسط در کشورهای درحال توسعه

بسوی مفهوم نوینی از قابلیت اطمینان

جمع بندی

بخش دوم امنیت فناوری اطلاعات و کاربران منفرد – فصل اول

مقدمه

نکات ایمنی

فصل دوم : درک مفاهیم امنیتی – کلیات

چرا تمهیدات امنیتی ضرورت دارند؟

ارزیابی تهدیدات و هزینه های آنها

ایمن شدن برای شما چه هزینه هایی خواهد داشت؟

چه زمانی را به خود اختصاص میدهد؟

تا چه حد برای شما مشکل آفرین خواهد بود؟

آیا کارهایی وجود دارند که با اجرای طرح امنیتی،انجام آنها مشکل و یا غیر ممکن شود؟

آیا می توانید به تنهایی طرح را اجرا کنید یا برای اجرای آن به کمک دیگران نیاز دارید؟

تصمیم گیری در مورد طرح امنیت فردی

نقش کاربر در امنیت

امنیت یک هنر است، نه یک علم

فصل سوم : امنیت رایانه و داده

کلیات – مقدمه

امنیت فیزیکی

قانون اول

سرقت رایانه

رایانه ها آسیب پذیرند

جنبه های دیگر امنیت فیزیکی

برای محافظت از داده های خود نسخه های پشتیبان  تهیه نمایید

قانون دوم

خطای کاربر

نقص در سخت افزار

نقص در نرم افزار

نفوذها و تخریبهای الکترونیکی

اطلاعات بایگانی

از چه چیزهایی باید پشتیبان تهیه کرد؟

تصدیق هویت

شناسایی کاربر

امنیت فناوری اطلاعات‎

رمز عبور

قانون سوم

امتیازات را محدود کنید

فصل چهارم امنیت سیستم عامل  و نرم افزارهای کاربردی

کلیات – مقدمه

نرم افزارهای تجاری

مشکل کشورهای درحال توسعه

آیا بسته های به روزرسانی را باید پس از انتشار، سریعًا نصب نمود؟

پیشنهاد عملی

نرم افزارهای غیرسنتی و غیرتجاری

نرم افزارهای تجاری کوچک

نرم افزارهای متن باز

نرم افزارهای مسروقه

فصل پنجم امنیت خدمات شبکه

کلیات

اصول اولیه

قانون چهارم

پست الکترونیکی

تأثیر ارتقای پست الکترونیکی

پست الکترونیکی گمراه کننده است

چگونه می توانید از خود محافظت نمایید؟

قانون پنجم

قانون ششم

هرزنامه

آشنایی بیشتر با هرزنامه

سایر مسائل اینترنتی

اشتراک فایل

قانون هفتم

قانون هشتم

قانون نهم

پیامهای فوری



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: آشنايي بيشتر با هرزنامه ارزيابي تهديدات و هزينه هاي آنها امنيت فيزيكي امنیت رایانه و داده امنیت فناوری اطلاعات‎ امنیت فناوری اطلاعات در عصر دیجیتال انقلاب ديجيتال انگيزه خرابكاران امنيتي چيست؟ بسوي مفهوم نويني از قابليت اطمينان پيدايش و رشد اينترنت چگونه مي توانيد از خود محافظت نماييد؟ سرقت رايانه نرم افزارهاي متن باز نرم افزارهاي مسروقه نفوذها و تخريبهاي الكترونيكي ,
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395
بازدید : 839
نویسنده : آوا

هندسه

عنوان مقاله  :  هندسه

قالب بندی :  Word, PDF

قیمت :   رایگان

شرح مختصر : هِندِسه مطالعه انواع روابط طولی و اشکال و خصوصیات آن‌ها است. این دانش همراه با حساب یکی از دو شاخه‌ قدیمی ریاضیات است.

احتمالا بابلیان و مصریان کهن نخستین کسانی بودند که اصول آن را کشف کردند. در مصر هر سال رودخانه نیل طغیان می‌کرد و نواحی اطراف رودخانه را سیل فرا می‌گرفت. این رویداد تمام علایم مرزی میان املاک را از بین می‌‌برد و لازم می‌‌شد دوباره هر کس زمین خود را اندازه‌گیری و مرزبندی کند. مصریان روش علامت‌گذاری زمین‌ها با تیرک و طناب‌ را ابداع کردند. آنها تیرکی را در نقطه‌ای مناسب در زمین فرو می‌‌کردند و تیرک دیگری در جایی دیگر نصب می‌شد و دو تیرک با طنابی که مرز را مشخص می‌‌ساخت به یکدیگر متصل می‌شدند. با دو تیرک دیگر زمین محصور شده و محلی برای کشت یا ساختمان سازی مشخص می‌شد.

در آغاز این علم برپایه دانسته‌های تجربی پراکنده‌ای در مورد طول و زاویه و مساحت و حجم قرار داشت که برای مساحی و ساختمان و نجوم و برخی صنایع دستی لازم می‌شد. بعضی از این دانسته‌ها بسیار پیشرفته بودند مثلا هم مصریان و هم بابلیان قضیه فیثاغورث را ۱۵۰۰ سال قبل از فیثاغورث می‌شناختند.

یونانیان دانسته‌های هندسی را مدون کردند و بر پایه‌ای استدلالی قراردادند. برای آنان مهم‌ترین دانش‌ها بود و موضوع آن را مفاهیم مجردی می‌دانستند که اشکال مادی فقط تقریبی از آن مفاهیم مجرد بود. در سال ۶۰۰ قبل از میلاد مسیح، یک آموزگار اهل ایونیا (که در روزگار ما بخشی از ترکیه به‌شمار می‌رود) به نام طالس، چند گزاره یا قضیه هندسی را به صورت استدلالی ثابت کرد. او آغازگر هندسه ترسیمی بود. فیثاغورث که او نیز اهل ایونیا و احتمالا از شاگردان طالس بود توانست قضیه‌ای را که به‌نام او مشهور است اثبات کند. البته او واضع این قضیه نبود.

اما دانشمندی به نام اقلیدس که در اسکندریه زندگی می‌‌کرد، این علم را به صورت یک علم بیان نمود. وی حدود سال ۳۰۰ پیش از میلاد مسیح، تمام نتایج هندسی را که تا آن زمان شناخته بود، گرد آورد و آنها را به طور منظم، در یک مجموعه ۱۳ جلدی قرار داد.

 

فهرست :

هندسه

تاریخچه هندسه

تقسیم بندی هندسه

هنـدسه مسطحه

هندسه فضایی

هندسه خطی

دایره

دایره در هنرهای اسلامی ایران

دایره و نجوم

نگاهی به رصدخانه مراغه

نظریه متحدالمرکز

نظریه قطاعی

مدل حلقه‌ای

طرح مکمل مدل کهکشان

دایره در مثلثات و فیزیک

دایره در ورزشهای باستانی و موسیقی

کاربرد تقارنها (محوری و مرکزی ) و دَوَرانها

کاربرد مساحت

کاربرد چهار ضلعیها

کاربرد خطوط موازی و تشابهات



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: تاریخچه هندسه تقسیم بندی هندسه دایره در مثلثات و فیزیک دایره در هنرهای اسلامی ایران دایره در ورزشهای باستانی و موسیقی دایره و نجوم کاربرد چهار ضلعیها کاربرد خطوط موازی و تشابهات کاربرد مساحت مدل حلقه‌ای نظریه قطاعی نظریه متحدالمرکز هنـدسه مسطحه هندسه خطی ,
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395
بازدید : 837
نویسنده : آوا

توابع مثلثاتی

عنوان جزوه  :  توابع مثلثاتی

قالب بندی :  PDF

قیمت :   رایگان

شرح مختصر : در ریاضیات، منظور از توابع مثلثاتی شش تابع سینوس، کسینوس، تانژانت، کتانژانت، سکانت و کسکانت است که این توابع رابطهٔ میان زاویه‌ها و ضلع‌های یک مثلث قائم‌الزاویه را نشان می‌دهند و به همین دلیل توابع مثلثاتی نامیده می‌شوند. قدمت اولین متون به جا مانده از توابع مثلثاتی به دوران پیش از میلاد در مصر و یونان بازمی‌گردد. قضیهٔ تالس توسط تالس در سده ششم پیش از میلاد در مصر مطرح شد، همچنین از قضیهٔ فیثاغورس به عنوان سنگ بنای مثلثات یاد می‌شود. علاوه بر مصر و یونان، کشورهای دیگری از جمله هند، کشورهای اسلامی، چین و کشورهای اروپایی پیشبردهای مطرحی در زمینه مثلثات داشتند که می‌توان به افرادی چون خوارزمی، بتانی، ابوالوفا محمد بوزجانی، شن کو، گو شوجینگ و رتیکوس اشاره کرد.

تعاریف متفاوتی از این توابع بیان شده است، ساده‌ترین آن‌ها بر پایهٔ دایرهٔ واحد است که در این تعریف دایره‌ای با شعاع ۱ ترسیم می‌شود و شعاعی با زاویهٔ مشخص نسبت به محور افقی روی آن رسم شده و یک مثلث را تشکیل می‌دهد. هر یک از این توابع را می‌توان با پاره‌خطی در این دایره نشان داد. تعاریف دیگری از توابع مثلثاتی نیز بر پایهٔ انتگرال، سری توانی و معادلهٔ دیفرانسیل بیان شده است که هر یک از آن‌ها کاربرد خاص خود را دارند. برای نمونه در تعریف بر پایهٔ سری توانی، از سری مکلورن استفاده می‌شود که در محاسبهٔ مقدار تقریبی آن‌ها توابع مثلثاتی استفاده فراوان دارد.

فهرست :

ارتفاع مثلث

اصل نامساوی مثلثی

توابع کسینوس و سینوس دوره ای

تابع تانژانت دوره ای

اندازه زاویه

اندازه مساحت مثلث

اندازه نیمسازهای زاویه‎های برونی مثلث

تابع تانژانت

تابع سینوس

تابع کتانژانت

تابع کسینوس

تابع مثلثاتی

توابع معکوس مثلثاتی

حالتهای تشابه دو مثلث

حالتهای همنهشتی دو مثلث

حد توابع ساده مثلثاتی

خطهای همرس در مثلث

دایره‎های محاطی برونی مثلث

دایره محاطی داخلی مثلث

دایره محیطی مثلث



:: موضوعات مرتبط: جزوه , ,
:: برچسب‌ها: ارتفاع مثلث اصل نامساوی مثلثی اندازه زاویه اندازه مساحت مثلث اندازه نیمسازهای زاویه‎های برونی مثلث تابع تانژانت تابع تانژانت دوره ای تابع سینوس تابع كتانژانت تابع كسینوس تابع مثلثاتی توابع كسینوس و سینوس دوره ای توابع معكوس مثلثاتی حالتهای تشابه دو مثلث حالتهای همنهشتی دو مثلث حد توابع ساده مثلثاتی خطهای همرس در مثلث دایره محاطی داخلی مثلث دایره محیطی مثلث ,
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395
بازدید : 801
نویسنده : آوا

عشایر

عنوان جزوه : زندگی عشایر

قالب بندی : Word, PDF

قیمت : رایگان

شرح مختصر : جامعه عشایری کشور سابقه ای طولانی در تاریخ و فرهنگ ایران زمین دارد. از زمانهای گذشته تاکنون بخشی از مردم در پهنه جغرافیایی ایران نوعی از زندگی را برگزیده اند که با استفاده از چراگاه های طبیعی، به پرورش دام می پردازند و فعالیت عمده آنها دامداری است. جامعه عشایری کشور در کنار جامعه شهری و روستایی جامعه سومی را به وجود آورده است. این جامعه با گذشت قرون، در اثر عوامل گوناگون اهمیت خود را از دست داده است. قبل از رژیم پهلوی ایلات و عشایر کشور در نقاط پرجمعیت سهم مهمی در اداره مملکت به عهده داشته اند. به طوری که ازدوره صفویه به بعد اکثر خاندانهای شاهی ایران از ایلات برخاسته اند. صفویه، زندیه افشاریه و قاجاریه از جمله سلسله های حکومتی ایران هستند که یکی بعد از دیگری در اثر تفوق بر سایر ایلها و جوامع یکجانشینی اداره کشور را به عهده گرفته اند.

بسط و توسعه شهرنشینی و دگرگونی های عمده در ساختار اقتصادی و شیوه های تولید سبب بر هم خوردن تعادل جامع عشایری شده است. این تغییرات در اوایل قرن حاضر و آغاز زمامداری سلسله پهلوی در ایران که بعد از گذشت چند قرن اولین حکومت غیر ایلی و عشایری را در کشور به وجود آورده است، بیشتر از همیشه در ایجاد تحول در جامعه عشایری موثر بوده است.

عشایر که مفرد آن عشیره است واژه ای عربی است بمعنی برادران قبیله، قبار، نزدیکان و خویشاوندان، دودمان و اهل خانه. به نظر می رسد که افراد یک گروه کوچ اگر عمدتا با هم دارای نسبت های خویشاوندی نسبی و سبب هستند وبه طور کلی یک شبکه خویشاوندی را تشکیل می دهند که در مواردی رابطه خویشاوندی میان آنها پنهان است.

فهرست :

مقدمه

تعاریفی از مردم شناسی

زندگی کوچ نشینی در ایران

تعریف کوچ نشینی

کوچ افقی

کوچ عمودی

کوچ و علل آن در بختیاری

دوجاکاری

چرا قوم بختیاری و لر را به این نام خواندند؟

منطقه قشلاقی

منطقه ییلاقی

نان تیری

نان بَرکوه

نان بلوط

نان ورچاله

نان گردِه

تل کنگر

کباب جگر

چادر عشایر



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: تعاريفي از مردم شناسي تعريف كوچ نشيني تل كنگر چادر عشایر چرا قوم بختياري و لر را به اين نام خواندند؟ دوجاكاري زندگي كوچ نشيني در ايران كباب جگر كوچ و علل آن در بختياري کوچ افقی کوچ عمودی منطقه قشلاقي منطقه ییلاقی نان بَركوه نان بلوط نان تیری نان گردِه ,
منبع تمامی مطالب این وبلاگ از سایت prozhe.com می باشد.

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود پروژه و آدرس http://prozhee.loxblog.com/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. با تشکر






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 15
بازدید دیروز : 294
بازدید هفته : 2236
بازدید ماه : 2945
بازدید کل : 177104
تعداد مطالب : 500
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com