عنوان پایان نامه : یکپارچگی فناوری ها برای محیط های هوشمند – اینترنت اشیاء
قالب بندی: PDF
قیمت :رایگان
شرح مختصر : اینترنت اشیا Internet of Things مفهومی جدید در دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات بوده و به طور خلاصه فناوری مدرنی است که در آن برای هتر موجودی انسان. حیوان و یا اشیاء ( قابلیت ارسال و دریافت داده از طریق شبکه های ارتباطی، اعم از اینترنت یا اینترانت، فراهم میشود. دستگاه هتی هوشمند در دسته ای کلی به نام اینترنت اشیاء قرار میگیرند. در سطح پایه ای، اینترنت اشیاء در واقع به ارتباط اشیای مختلف از طریق اینترنت و برقراری ارتباط بتا یکدیگر میپردازد، هدف آن یعنی فراهم کردن تجربه کاراتر و هوشمندتر محقق شود. همانند دیگر فناوری های جدید، اینترنت اشتیاء نیز میتوانند در ابعاد مفهومی سردرگم کننده به نظر برسد. همچنین این واژه به ویژه هنگامی که صحبت از اسانداردهای مختلف و همچنین ایمنی و امنیت آن میشود، میتواند مفاهیم جدید و ویژه ای پیدا کند . به عبارت دیگر آینده طراحی دستگاههای مختلف با امکان برقراری ارتباط بیسیم به من تور رهگیری و کنرل از طریق اینترنت و یا حتی از طریق یک برنامه ساده مخصوص گوشی های هوشمند، اصطلاح اینترنت اشیاء را توصیف میکند . این پژوهش بر روی فناوری اطلاعات و ارتباطات متمرکز شتده و شامل شرح تئوری و استفاده از سیسم های مربوط به پایانه ها، کامپیوترها، پردازش اطلاعات، پیاده سازی، ارتباطات باسیم و بی سیم، معماری، امنیت، آنتن و انتشار، نرم افزار و … می باشد.
فهرست :
فصل اول
مقدمه
مقدمه
اینترنت اشیاء در حال حاضر
زمانی برای همگرایی
به سمت جهان اینترنت اشیاء
نتیجه گیری
فصل دوم
تحقیقات استراتژیک و ابداع برنامه کاری اینترنت اشیاء
چشم انداز اینترنت اشیاء
تعریف مشترک اینترنت اشیاء
تحقیقات استراتژیک اینترنت اشیاء و دستورالعمل نوآوری
عنوان مقاله : امنیت و پاسخگویی در سیستم های بانک اطلاعاتی
قالب بندی: PDF
قیمت :رایگان
شرح مختصر : پایگاه های داده ای که یک مجموعه از سوابق عملیات و فعالیت های خود را نگهداری می کنند دارای قابلیت پاسخگویی خوبی هستند: وقایع و رخداد های گذشته جهت کشف خطا و حفظ کیفیت داده ها می توانند تجزیه و تحلیل شوند. اما نگهداری سوابق می تواند تهدیدی برای امنیت اطلاعات و حفظ حریم خصوصی باشد لذا پاسخگویی و امنیت در سیستم های بانک اطلاعاتی مانند یک الاکلنگ بوده که با قویتر شدن یکی دیگری ضعیف خواهد شد پس بنابراین باید پارامتر های طراحی در بانک اطلاعاتی با دقت در نظر گرفته شود.
فهرست :
چکیده
معرفی
تهدیدات در برابر حریم خصوصی
پاسخگویی نامناسب
مشارکت
تحلیل قانونی پایگاه های داده
تحلیل قانونی جدول ذخیره سازی
ردیابی عمر تاپل در جدول ذخیره سازی
آزمایش حجم کار
تحلیل قانونی ایندکس ها
تحلیل قانونی لوگ تراکنش ها
طراحی سیستم های شخصی
حذف ایمن از پایگاه داده
پایگاه داده و مسائل سیستم فایل
پاکسازی لوگ تراکنش ها
ایندکس های مستقل از تاریخ
راهنمایی برای متخصصان
طراحی سیستم های پاسخگو
ترویج شفافیت در برنامه های کاربردی پایگاه داده
قابلیت های موجود
حفاظت از تاریخچه
ویرایش و پاکسازی در یک پایگاه داده با قابلیت versioning
شرح مختصر : حضور در محیط های کاری و مصرف بخش قابل توجهی از زمان روزانه برای انجام کار و دغدغه و اشتغالات ذهنی درباره فعالیت های کاری باعث شده است افراد زمان بسیار زیادی را به طور دلخواه و داوطلبانه به فعالیت های کاری اختصاص می دهند ، بدون آن که به اندازه مناسب و کافی به استراحت و تفریح پرداخته و زمانی را به خانواده و دوستان اختصاص دهند ، از این رو غالباً استرس زیادی را تجربه نموده و کارشان موجب مشکلات جسمی و روانی برای آنان می شود . از این عده به عنوان معتاد به کار و ازاین خصیصه به اعتیاد به کار یاد می شود . در واقع مسئله اصلی تحقیق ، این است که پدیده اعتیاد به کار باعث ایجاد مشکلات جسمی و روانی برای افراد و غفلت آن ها از خود و خانوادشان می شود که شناسایی عوامل موثر بر شکل گیری اعتیاد به کار حائز اهمیت فراوان است .
حضور در محیط های علمی و پژوهش در افراد و دغدغه ذهنی بسیار بالایی را ایجاد می کند و موجب می شود که افراد به علت الزامات سازمانی و همچنین شرایط رقابتی پیوسته در تلاش برای اعتلای علمی باشند . از این رو زمان زیادی را چه در هنگام حضور در دانشگاه و در خارج از آن به فعالیت های علمی و پژوهش اختصاص دهند . این وضعیت ، ویژه در دانشجویان دکتری و اعضای هیئت علمی بسیار مشهود است ، به گونه ای که امکان لطمه دیدن از لحاظ جسمی و روانی برای این دسته از افراد بسیار زیاد است . بنابراین انجام پژوهش در این زمینه بسیار ضروری است به دلیل آن که پرداختن به عوامل اعتیاد به کار می تواند رد شناسایی ، مدیریت و تعدیل این پدیده بسیار مفید باشد .
شرح مختصر : اگر سلسله مقالات <الفبای مدیریت فناوری اطلاعات> را تاکنون دنبال کرده باشید، لابد با بعضی از جنبههای مختلف این شاخه از علم مدیریت آشنا شدهاید اصطلاحاتی مثل Outsourcing،BPR،ROI،TCO و KM از جمله موارد مهمی هستند که باید هر مدیر فناوری اطلاعات درباره آنها بداند. اما هنوز درباره مهمترین موضوع این بحث، یعنی <مدیر فناوری اطلاعات> سخنی نگفتهایم. او کیست؟ چه مسوولیتهایی دارد؟ و برای اینکه بتوان به یک مدیر خوب برای اداره کردن امور مربوط به فناوری اطلاعات (در یک سازمان) تبدیل شد چه تخصصهایی لازم است؟ در این مقاله مروری اجمالی بر مهمترین مهارتهای عمومی یک <مدیر فناوری اطلاعات> خواهیم داشت. و در قسمت بعدی این مقاله که درشماره آینده از نظرتان خواهد گذشت، مهارتهای تکنیکی و مسوولیتهای اصلی یک CIO را بررسی خواهیم کرد.
فهرست :
فصل اول
مقدمه
CIO کیست؟
مهارتهایی که هر مدیرفناوری اطلاعات باید داشته باشد
مهارتهای عمومی مدیریتی
رهبری
درک ماهیت کسبوکار
روابط اجتماعی
توانایی خلق و مدیریت تغییر
تجربه امور بینالملل
ایجاد توازن میان راهکار و راهبرد
داشتن شهامت جلوگیری از خطاهای بینشی
ایجاد توازن میان R&D و کاربرد
برقرار رابطه صحیح با مشاورانIT
تشخیص نقاط چرخش راهبردی
آگاهی از چگونگی دخالت صحیح در
آشنایی با حقوق درIT
فصل دوم :
مهارتهای مرتبط با IT
تجربه به کار گرفتن فناوری اطلاعات در خدمت سازمان
ارتباطات
توانایی استخدام، پرورش و بهکارگرفتن نیروی متخصص در زمینه IT
آگاهی از گزینههای فناوری
شناخت دقیق از مسائل امنیت در فناوری اطلاعات
درک TCO و ROI
آشنایی کامل با کسب و کار الکترونیکی
مسوولیت های اصلی CIO کدامند؟
مدیریت خدمات و ابزارهای دپارتمانIT
مدیریت کارشناسان IT
مدیریت ارتباطات
فراهم ساختن امنیت اطلاعات و ارتباطات
مدیریت دانش
مدیریت محتوا
بودجه بندی
مدیریت پروژه
ارتباط با سایر مدیران CEO) ، CTO و …)
مدیریت استراتژیک
فصل سوم
الفبای مدیریت فناوری اطلاعات
نقش فناوری اطلاعات در نحوه عملکرد مدیریت منابع انسانی
فناوری اطلاعات
مدیریت منابع انسانی.
عملکردها(وظایف)ی مدیریت منابع انسانی
نقش
تاریخچه
تاریخچه پیدایش مدیریت منابع انسانی.
تاریخچه پیدایش و تحول فناوری اطلاعات
نقش فناوری اطلاعات در عملکردها (وظایف)ی مدیریت منابع انسانی
عملکردها (وظایف)ی مدیریت منابع انسانی
نقش های فناوری اطلاعات در هر یک از عملکردهای مدیریت منابع انسانی
برخی از مواردی که فناوری اطلاعات سبب تغییر فرآیندهای سازمان می شود عبارتند
محیط و نقش در حال تغییر مدیریت منابع انسانی
اینترنت: خوب، بد، زشت یا زیبا
فصل چهارم
تعامل و همزیستی جهانی: شکلگیری هویت پویا
کثرتگرایی فرهنگی
جهانی شدن و حقوق شهروندی
نقش مدیریت دانش( K.M) در توسعه فن آوری اطلاعات و ارتباطات
عنوان مقاله : اثرات و پیامدهای شبکههای ماهوارهای بر خانواده
قالب بندی: PDF
قیمت :رایگان
شرح مختصر : نقش تربیتی بی بدیل خانواده ها در تربیت فرزندان در مکتب اسلام بسیار مورد توجه قرار گرفته است چنان که شاکله اولیه تربیت اسلامی فرزندان در دامان خانواده شکل می گیرد. تحت الشعاع قرار دادن حوزه تربیتی خانواده از برنامه های بلند مدت و تاثیرگذار شبکه های ماهواره ای جهت تسلط همه جانبه بر کشورها می باشد. با توجه به تاثیرگذاری این فناوری در تمامی حوزه ها، تاثیر استفاده از برنامه های ماهواره ای در خانواده ها چه عواقبی می تواند در پی داشته باشد؟ هدف این پژوهش، بررسی و تببین اثرات و پیامدهای شبکه های ماهواره ای خانواده با تاکید بر اثر گذاری آن بر روی فرزندان می باشد. راهبرد این تحقیق کیفی و راهکار اجرایی به صورت کتابخانه ای و اسنادی و رویکرد آن تحلیل محتوا و روش کیفی تحلیلی می باشد. روش جمع آوری مطالب به صورت فیش برداری از منابع دست اول و منابع دست دوم صورت گرفته است. پژوهش از دو مرحله اصلی: الف) توصیف و ارائه مفاهیم. ب) تحلیل، استنباط و استنتاج تشکیل شده است. نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد در عصر حاضر که عصر دوم رسانه ها و یا عصر ارتباطات نامیده می شود پیشرفت علوم و فناوری، چنان رشد سریعی دارد که توان مقاومت در برابر آن به سختی امکان پذیر است و راه اندازی شبکه های متعدد ماهواره ای در سراسر دنیا نیز می تواند موجب نوعی جنگ روانی عظیم گردد. شبکه های ماهواره ای با روش های به ظاهر علمی، دینی و حتی طنز، در سست کردن عقاید مردم می کوشند و این برنامه ها نسل جوان را به ابتذال می کشاند. هدف شبکه های ماهواره ای تغییر الگوی نگرشی و رفتاری خانواده ها می باشد. این برنامه ها قصد دارند نوع تفکر و بینش سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ما را تغییر دهند و مصرف گرایی را میان تماشاگران نهادینه کنند. تاثیراتی که شبکه های ماهواره ای دارند می تواند تمامی ابعاد زندگی را تحت الشعاع خود قرار دهد و به صورت آرام زمینه ساز بسیاری از انحرافات و تغییرنگرش ها در نسل جوان و تحصیل کرده باشد. قطعاً کودکان و نوجوانان و جوانان که خیل عظیمی از جمعیت کشور را شامل می شوند از این تهدیدات و خطرات شبکه های ماهواره ای مستثنی نخواهند بود و می توان با جرات اذعان داشت که شبکه های ماهواره ای تهدیدی جدی برای خانواده ها محسوب می شوند که می بایست در اهم برنامه ریزی های بلند مدت مسولان بالا دستی قرارگرفته تا با تدوین برنامه های جامع در راستای کاهش اثرات مخرب در سلامت خانواده، شاهد جامعی آرمانی اسلامی ایرانی باشیم