شرح مختصر : مدیران ارشد سازمان تأثیر قابل توجهی را که فناوری اطلاعات میتواند روی موفقیت سازمان داشته باشد، درک کردهاند. مدیران امیدوارند که درک و شناخت خود را از روشهای مبتنی بر فناوری اطلاعات که به کار برده شده است و نیز احتمال به کار بردن موفقیتآمیز آن را برای کسب مزیت رقابتی افزایش دهند. بنابراین هیئت مدیره و مدیران اجرایی نیاز دارند که مدیریت و نظارت روی IT را افزایش دهند، برای اینکه اطمینان یابند که IT سازمان، استراتژیها و هدفهای سازمان را دنبال میکند و برآورده میسازد. از اینرو راهبری فناوری اطلاعات (IT Governance = ITG) به عنوان بخش جدایی ناپذیر مدیریت سازمان در نظر گرفته میشود. این مقاله با هدف معرفی راهبری فناوری اطلاعات و دلایل اهمیت آن و آشنایی با چگونگی پیادهسازی آن تهیه شده است تا مدیران را در جهت به کارگیری راهبری فناوری اطلاعات در سازمانها یاری کند. راهبری فناوری اطلاعات عبارتی است که برای توصیف اینکه چطور افراد برای مدیریت یک نهاد، فناوری اطلاعات را درسرپرستی، نظارت،کنترل و رهبری مورد توجه قرار میدهند، به کار برده میشود.
فهرست :
چکیده
مقدمه
وضعیت ساختار IT در سازمانهای سده بیست و یکم
راهبری فناوری اطلاعات چیست؟
چرا راهبری فناوری اطلاعات اهمیت دارد؟
چه کسانی در سازمان درگیر راهبری فناوری اطلاعات هستند؟
راهبری فناوری اطلاعات چه فعالیتهایی را پوشش میدهد؟
چارچوب COBIT
اصول چارچوب COBIT
چگونه COBIT را به سازمان معرفی میکنید؟
برای پذیرش COBIT چه کسانی باید تحت تاثیر قرار گیرند؟
شرح مختصر : در این مقاله سعی شده است تا اهداف مدیریت پورتفولیوی صنعت بیمه را در راستای تحقق بخشیدن به منافع سازمانی صنایع بیمه با بکار گیری رویکردی سازمانی در مدیریت پروژه به تصویر کشیده و مورد بررسی قرار گیرد.مدیریت پورتفولیو صنایع بیمه با تنظیم اهداف ،اجرا و دوباره تخصیص دهی منابع ،بررسی شاخص ها و توازن در مدیریت پورتفولیو صنعت بیمه ،سطح ریسک تاخیر یا شکست در پروژه ها را به حداقل میرساند و با بررسی دوره ای احتمال خطای برنامه ریزی و اجرا و کنترل را کاهش میدهد. تغییرات شگفت آوری که سازمان ها را احاطه کرده پیچیدگی های تصمیمات سازمانی، جهانی شدن، سرعت فن آوری اطلاعات و ارتباطات همگی لزوم بکارگیری برنامه ریزی استراتژیک را برای مواجعه با اینگونه مسائل بیشتر از گذشته نشان می دهد. به کمک این برنامه ریزی مدیران جهت گیری های خود را در آینده مشخص کرده و سازمان را در مقابل تغییرات و تحولات افراد مجهز می کنند.این سازمان ها با برنامه ریزی استراتژیک بهتر میتوانند به محیط خود واکنش های متناسب نشان دهند. همچنین بررسی معماری منابع انسانی از نظر تئوریک و طرح رویکردهای جدید در رابطه بین کارکنان با سازمانها قابل بررسی است. عوامل موثر بر ارائه چارچوب منابع انسانی اعم از بازدارنده و پیش برنده در محیط ها و بسترهای گوناگون تفاوت داشته که با حداقل درجه اثر گذاری اهمیت انها متغیر است در این مقاله طراحی و عرضه چارچوبی برای معماری منابع انسانی با رویکرد استراتژیک در صنعت بیمه مورد توجه قرار گرفته است.
شرح مختصر : موتورهای احتراقی درون سوز که اصطلاحا موتورهای احتراق داخلی نامیده میشوند به موتوری گفته میشود که درون آن مخلوط سوخت و هوا درون محفظه ی بسته ای مانند سیستم سیلندر و پیستون متراکم شده و طی فرآیندی محترق می شود . در اثر احتراق گاز با دما و فشار بالا حاصل میشود که در اثرانبساط آن قطعات متحرک موتور به حرکت درآمده وکار انجام میدهند. یکی از انواع موتور های احتراق داخلی موتور احتراقی شش زمانه است که البته برخی از طراحان این نوع موتور را ۴+۲ می نامند. ساختار موتور های شش زمانه در ظاهر شبیه به موتور های جهار زمانه است با این تفاوت که افزودن چند ویژگی خاص باعث کاهش مصرف سوخت و افزایش بازده موتور ان شده است . یکی از مهمترین ویژگی های موتور شش زمانه کاهش تولید آلاینده ها و گاز های گلخانه ای است که با توجه به افزایش روزافزون این آلاینده ها اهمیت طراحی و ساخت موتور هایی نظیر موتور شش زمانه را دوچندان می کند
عنوان مقاله : بررسی مسائل امنیتی در مدل های خدمات در رایانش ابری
قالب بندی: PDF
قیمت :رایگان
شرح مختصر : رایانش ابری یک فناوری بسیار امیدوارکننده است که در کاهش هزینه های عملیاتی و افزایش بازدهی سازمانها به آنها کمک می کند. رایانش ابری یک فضایی بزرگ و پیچیده شامل سخت افزارها، نرم افزارها و امنیت آن است. موفقیت یا شکست سرویس های ابری به احساس اعتماد کاربران بستگی دارد . اعتماد به اینکه داده ها و فرآیندهایشان آیا در یک محیط امن و ایمن و با حفظ حریم خصوصی حفاظت می شود. رایانش ابری برای ما قابلیت محاسباتی نامحدود، مقیاس پذیری خوب، سرویس بر روی تقاضا و … را به ارمغان می آورد. همچنین امنیت ، حفظ حریم خصوصی و مسائل حقوقی و … را به چالش می کشد
عنوان مقاله : بررسی رابطه فرهنگ سازمانی و مسئولیت پذیری فردی کارکنان (بر اساس مدل دنیسون))
قالب بندی: PDF
قیمت :رایگان
شرح مختصر : در جهان امروز هرگاه از بهرهوری سازمانی بحث میشود مفهوم فرهنگ سازمانی نیز به ذهن راه مییابد و صاحبنظران میکوشند ضرورت توجه به آن را به عنوان یکی از عوامل اثرگذار در سازمانها نشان دهند( زارعیمتین و همکاران، ۱۳۹۰). با توجه به اینکه فرهنگ سازمانی، تاثیر بهسزایی بر رفتار مدیران و کارکنان در تمام سطوح سازمان دارد، بر توانایی شرکت در تغییر جهتگیری راهبردی نیز موثر است. باید در نظر داشت، اتخاذ فرهنگ مناسب هنر است و باید به آن هنرمندانه پرداخت. ویژگی و مبانی فرهنگی باید بارور شوند و به باور افراد برسند تا در زندگی فردی و در سطح جامعه و سازمان نمود داشتهباشند(همان). فرهنگ سازمانی منبعی برای ایجاد مزیتهای رقابتی پایدار است، زیرا برخی فرهنگها را رقبا به راحتی تقلید میکنند. لذا، زمانی که سازمانها از فرهنگ سازمانی خود و ابعاد و شاخصههای آن شناخت کافی نداشتهباشند، در عمل با مشکلات فراوانی همانند تعارض سازمانی، عدم انسجام سازمانی و کاهش عملکرد مواجه میشوند. بنابراین، شناسایی فرهنگ به مدیران کمک میکند تا با آگاهی و دید کامل به فضای حاکم بر سازمان، از نقاط قوت آن استفاده و برای نقاط ضعف، تدابیر و اقدامات لازم را پیشبینی کنند. از سوی دیگر، مسئولیتپذیری کارمندان عامل بسیار مهمی در بقای سازمان است. کارمندان با مسئولیت و وفادار، باعث پویایی و حرکت رو به رشد سازمان میشوند و در مقابل مسئولیتگریزی کارمندان بی شک باعث افول سازمان خواهدشد. در این بخش، ابتدا مفاهیم و تعاریف موجود در متون مختلف در زمینههای فرهنگ سازمانی و مسئولیتگریزی( یا در تقابل با معانی مسئولیتپذیری) آورده خواهد شد و در نهایت، دیدگاههای مرتبط بررسی و پیشینه مطالعات داخلی و خارجی به تفضیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت.