عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 6 دی 1395
بازدید : 557
نویسنده : آوا

امنیت در وب سایت ها‎

عنوان مقاله  :  امنیت در وب سایت ها‎

قالب بندی :  PDF

قیمت :   رایگان

شرح مختصر :  امنیت همیشه از دغدغه های فکری خیلی از مدیران وب سایت ها و ارائه  دهندگان هاستینگ بوده و از همین رو ما در این مقابله با توجه به تجربه شخصی دراین سال ها ، به نکات دقیق و پرآسیب این زمینه پرداختیم و شرح مفصلی در خصوص آنها ارائه نمودیم تا دغدغه خیلی از این مدیران عزیز را در حد قابل قبولی کاهش دهیم.

اکثر حملاتی که علیه وب سایت ها صورت می گیرد به این دلیل نیست که اطلاعات شما را سرقت کنند یا سایتتان را از کار بیندازند، بلکه هکرها سایتتان را هک می کنند تا از سرور شما برای ارسال اسپم، یا محلی موقت برای نگهداری برنامه های مخربشان استفاده کنند. عملیات های خرابکارانه هکرها دائما در حال انجام است و معمولاً این عمل به صورت اتوماتیک با استفاده از اسکریپت هایی انجام می شود که سعی دارند تا با بهره گیری از نقاط ضعف شناخته شده برنامه های موجود به شناسایی سایت های آسیب پذیر بپردازند.

شاید ظاهر این امر ساده باشد اما بسیار کاربردی است، این بروزرسانی هم باید شامل سیستم عامل سرور شما و برنامه های موجود بر روی آن باشد و هم برای سیستم هایی که شما برای راه اندازی سایتتان از آنها استفاده می کنید(نظیر CMS ها و فروم ها). زمانی که یک رخنه امنیتی در یک نرم افزار کشف می شود هکرها فوراً از آن برای نفوذ به سیستم های آسیب پذیر استفاده می کنند. پس سعی کنید همیشه از نرم افزارهای بروز استفاده کنید.

فهرست :

صحبت ابتدایی و مقدمه

اصول اولیه امنیت

آشنایی با HTTP و امنیت آن

آشنایی با CGI و امنیت آن

آشنای با HOST و امنیت آن

اصول پیشرفته امنیت

تست نفوذ

نکات حساس امنیتی

صحبت پایانی و راهکارهای امنیتی



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: آشنای با HOST و امنیت آن آشنایی با CGI و امنیت آن آشنایی با HTTP و امنیت آن اصول اولیه امنیت اصول پیشرفته امنیت وب سایت تست نفوذ وب سایت جلوگیری از هک شدن سایت رخنه امنیتی در یک نرم افزار ,
تاریخ : دو شنبه 6 دی 1395
بازدید : 665
نویسنده : آوا

پردازش تصویر

عنوان مقاله  :  پردازش تصویر

قالب بندی :  Word, PDF, PPTX

قیمت :   رایگان

شرح مختصر :  پردازش تصاویر امروزه بیشتر به موضوع پردازش تصویر دیجیتال گفته می‌شود که  شاخه‌ای از دانش رایانه است که با پردازش سیگنال دیجیتال که نماینده تصاویر برداشته شده با دوربین دیجیتال یا پویش شده توسط پویشگر هستند سر و کار دارد. پردازش تصاویر دارای دو شاخه عمدهٔ بهبود تصاویر و بینایی ماشین است.

بهبود تصاویر در برگیرندهٔ روشهایی چون استفاده از فیلتر محوکننده و افزایش تضاد برای بهتر کردن کیفیت دیداری تصاویر و اطمینان از نمایش درست آنها در محیط مقصد(مانند چاپگر یا نمایشگر رایانه)است، در حالی که بینایی ماشین به روشهایی می‌پردازد که به کمک آنها می‌توان معنی و محتوای تصاویر را درک کرد تا از آنها در کارهایی چون رباتیک و محور تصاویر استفاده شود.

در معنای خاص آن پردازش تصویر عبارتست از هر نوع پردازش سیگنال که ورودی یک تصویر است مثل عکس یا صحنه‌ای از یک فیلم. خروجی پردازشگر تصویر می‌تواند یک تصویر یا یک مجموعه از نشانهای ویژه یا متغیرهای مربوط به تصویر باشد. اغلب تکنیک‌های پردازش تصویر شامل برخورد با تصویر به عنوان یک سیگنال دو بعدی و بکاربستن تکنیک‌های استاندارد پردازش سیگنال روی آنها می‌شود. پردازش تصویر اغلب به پردازش دیجیتالی تصویر اشاره می‌کند ولی پردازش نوری و آنالوگ تصویر هم وجود دارند. این مقاله در مورد تکنیک‌های کلی است که برای همه آنها به کار می‌رود.

در هر سیستمی و با هر عملکردی برای تصمیم گیری به داده های ورودی احتیاج داریم. این ورودی ها میتوانند از یک سنسور صوتی, سنسور فاصله سنج , سنسور مادون قرمز , میکروفن و با تصاویر ارسالی از یه دوربین باشد.  امروزه پردازش تصویر بهترین ابزار برای استخراج ویژگی ها و تحلیل موقعیت و در نهایت تصمیم گیری صحیح می باشد. در مورد انسان نیز به همین صورت است, اطلاعات از طریق چشم به مغز ارسال می شوند و مغز با پردازش این اطلاعات تصمیم نهایی را گرفته و فرمان را صادر می کند. هدف از پردازش تصویر پیاده سازی عملکرد ذهن انسان در قبال داده ها و انجام پردازش های خاصی برای استخراج ویژگی مورد نیاز برای رسیدن به هدف از پیش تعیین شده می باشد.

 فهرست :

خلاصه

مقدمه

تاریخچه پردازش تصویر

عملیات اصلی در پردازش تصویر

فشرده‌سازی تصاویر

روش JPEG

روش MPEG

روش MP3

روش MPEG2

روش MPEG 4

تصاویر رقومی (دیجیتالی)

مقادیر پیکسلها

دقت تصویر

روش‌های پردازش تصاویر

ترمیم تصویر Image restoration

نواری شدن (باندی شدن)

خطوط از جا افتاده

بالا بردن دقت عکس و هیستوگرام تصویر

افزایش تباین از طریق کشیدن و امتداد آن

کاربرد پردازش تصویر در زمینه‌های مختلف

اتوماسیون صنعتی

ماشین بینایی و پردازش تصویر در اتوماسیون صنعتی

کالیبراسیون و ابزار دقیق

حمل و نقل

صنعت

هواشناسی

شهرسازی

کشاورزی

علوم نظامی و امنیتی

نجوم و فضا نوردی

پزشکی

فناوری‌های علمی

باستان شناسی

تبلیغات

سینما

اقتصاد

روانشناسی

زمین شناسی‌

کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی مواد غذایی

نتیجه گیری

منابع



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: بالا بردن دقت عکس و هيستوگرام تصوير تاريخچه پردازش تصوير ترميم تصوير IMAGE RESTORATION تصاوير رقومي (ديجيتالي) روش‌هاي پردازش تصاوير عمليات اصلي در پردازش تصوير فشرده‌سازي تصاوير كاربرد پردازش تصوير در رنگ سنجي مواد غذايي کاربرد پردازش تصوير در زمينه‌هاي مختلف کاليبراسيون و ابزار دقيق ماشين بينايي و پردازش تصوير در اتوماسيون صنعتي ,
منبع تمامی مطالب این وبلاگ از سایت prozhe.com می باشد.

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود پروژه و آدرس http://prozhee.loxblog.com/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. با تشکر






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 776
بازدید دیروز : 37
بازدید هفته : 776
بازدید ماه : 1485
بازدید کل : 175644
تعداد مطالب : 500
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com